Afrika Australië Azië Europa Noord-Amerika Reizen Zuid-Amerika

Waarom je Oud en Nieuw volgend jaar lekker in het buitenland moet vieren

Wat is het afgelopen jaar weer snel gegaan, vind je ook niet? Voor de een kon het niet snel genoeg gaan, omdat het een rotjaar was. Anderen waren helemaal happy in 2018. Heb je stiekem spijt dat je dit jaar weer Oud en Nieuw viert bij je familie of vrienden, terwijl je je nu écht had voorgenomen om het in het buitenland te vieren? Hier wat redenen waarom je het volgend jaar gewoon moet doen! 

Daaag familie
De één heeft een geweldige familie, maar sommige mensen hebben ook een familie die nogal veeleisend kan zijn. Je familie wil namelijk dat je bij hun thuis blijft tot minimaal half 1, terwijl jij dat eigenlijk niet wil. Wanneer je NYE in het buitenland viert hoeft je niet naar je familie en kun je doen wat je wil! Ook hoef je de volgende ochtend niet om 10 uur al bij je oma op te koffie, maar kun je nog lekker in je bed liggen. Heerlijk!

Uit je comfortzone
Waarom doe je niet eens iets anders dan anders? Rij ergens heen of boek een vlucht. Het leukste zou natuurlijk met je grote liefde of vriendinnen zijn, maar als je die niet hebt of ze geen tijd hebben dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen gaan. Echt wel dat jij leuke nieuwe mensen gaat ontmoeten! 

Andere landen andere culturen
Andere landen bekijken en culturen opsnuiven is altijd goed. Hoe cool is het om te zien hoe Oud en Nieuw in een ander land gevierd wordt? Superleuk, toch? Wanneer je weer thuis in Nederland blijft zul je deze ervaring nooit mee maken.

Me-time
Ben jij toe aan een beetje me-time? Dan is naar het buitenland zeker een goed idee. Helemaal wanneer je alleen maar stress krijgt van al die feestdagen. Dus hup, pak je koffers en neem ergens in het buitenland even helemaal de tijd voor jezelf! 

Nieuwe ervaringen zijn oké
Eigenlijk wil je al jaren eens wat anders. Elk jaar herhaal je het weer: ik wil echt weg met Oud en Nieuw. Maarja, kijk maar eens vandaag. Je blijft dit jaar gewoon weer in Nederland. Bekijk in de komende maanden eens waar het je leuk lijkt en ga alvast sparen! Of nog beter: boek alvast iets en breng je familie alvast op de hoogte. Dan kun je echt niet meer terug!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *