Seks & Relaties Trouwen Vaste relatie

Tekenen dat je partner en jij uit elkaar groeien

Had je een paar jaar geleden nog duizenden vlinders in je buik fladderen, inmiddels lijken ze allemaal weg te zijn gevlogen. Je hebt geen idee waarheen, maar één ding weet je wel zeker: ze zitten niet meer in jouw buik. Elke dag lijken jullie meer uit elkaar te groeien. Zo jammer… Hier wat tekenen die vast herkenbaar voor je zijn als je het idee hebt dat jullie uit elkaar groeien. 

Jullie zijn broer en zus geworden
Heb je geen idee wanneer het de laatste keer was dat jullie even hard van bil zijn gegaan? En kan er alleen af en toe nog een zuinig kusje vanaf? Ja… Dan moet je echt bedenken of jullie relatie nog wel een liefdesrelatie te noemen is. Jullie zijn eerder broer en zus geworden. Maar is dat iets waarop je zit te wachten?

Alles apart van elkaar doen
Jullie deden vroeger alles samen en ook al was hij niet uitgenodigd, dan nog nam jij hem het liefste ergens mee naartoe. Tegenwoordig ben je juist blij als je ergens niet meer mee naartoe hoeft en ook hij doet het liefst alles apart. Lekker naar je eigen vrienden of gewoon alleen. Jij vindt het heerlijk… 

Veel irritatiepunten
‘Ruzie? Nee dat bestaat niet in ons woordenboek’ Dat zou je een paar jaar geleden gezegd hebben. Nu lijkt die tijd wel veranderd. Elke dag hebben jullie wel nieuwe irritatiepunten en als je even goed nadenkt gaat het helemaal nergens over. 

Flirten met anderen
Normaal zag je maar één man staan en dat was jouw eigen man. Maar nu? Jij vindt het heerlijk om te flirten met andere mannen en jij vindt dat ook gewoon oké. Het boeit je zelfs niet zoveel als je partner erachter zou komen. Ouch… 

Gevoel? Welk gevoel?
Je hebt geen gevoel meer voor hem. Natuurlijk hou je nog wel van hem, maar of hij je echt blij maakt? Je hebt geen idee… Ook zou je totaal niet weten hoe hij eigenlijk denkt over jullie relatie. Misschien is het dan tijd om daarachter te komen? 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *