Beauty Make-up

Dit zijn de tofste en populairste MAC lipsticks van dit moment

Elke make-up liefhebber van dit moment is bekend met het merk MAC, dat kan bijna niet anders. Door het brede assortiment aan make-upproducten is er voor iedereen de perfecte kleur en tint te vinden. Het populairste product  van dit merk zijn overduidelijk de lipsticks. Tegenwoordig zijn hier tal van verschillende lijnen en verschillende kleuren te koop. Hieronder laten we je de populairste lijnen van dit moment zien! 

Het make-up merk MAC kennen we als een van de populairste make-up merken aller tijden. Het motto van MAC is ‘All Ages, All Races, All Sexes‘. Je kan dan ook wel zeggen dat zelfexpressie ontzettend belangrijk is voor dit merk en MAC beschouwt iedereen dan ook als uniek. Wie je ook bent en hoe je eruit ziet: jij mag er zijn!  MAC gebruikt voor hun make-up de perfecte pigmentatie. Bij een lipstick bijvoorbeeld hoef je nooit meerdere lagen te doen, met één laag zit het de komende uren perfect en daarom zijn we ook zo dol op deze lipsticks! Hieronder vertellen we je alles over de populairste MAC lipstick lijnen van dit moment. 

Powder Kiss Lipstick
Deze lipstick is een licht, hydraterende, matte lippenstift die een romantische kleur geeft. De lippenstift vervaagd de randen van je matte lippenstift voor een wazig effect. Door de formule met vochtgecoat poederpigment worden je lippen niet alleen verzorgd, maar ook gehydrateerd. 
Met resultaat: een matte lippenstift met het fluweelzachte, lichte gevoel van een balsem. Deze powder kiss lipstick is verkrijgbaar in 16 kleuren en te koop voor €19,50 per stuk.

1. MAC Powder Kiss Lipstick in kleur ‘Best Of Me’ via Douglas €19,50
2. MAC Powder Kiss Lipstick in kleur ‘Fall In Love’ via Douglas €19,50
3. MAC Powder Kiss Lipstick in kleur ‘Shocking Revelation’ via Douglas €19,50

Lucky Red
Deze lipstick is in vijf verschillende kleuren rood verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit drie verschillende texturen, namelijk een lipstick met ‘Retro Matte: Zero- sine matte finish’, ‘Mat: romige satijnen finish’ of een ‘Ultra-creamy full coverage finish’. De unieke verpakking van deze lipsticks zijn bedrukt met pioenrozen en heeft een rode metallic design. Je kunt een lipstick kopen voor €19,50 per stuk.

Retro Matte Lipstick
De formule van deze lippenstift is zó goed dat een touch-up niet meer nodig is. Deze volledig matte lipstick kun je kopen in zeven verschillende kleuren rood en roze en is te koop voor €19,50. Dit is zeker een aanrader als je uren niet in de spiegel wil kijken en er toch verzekerd van wil zijn dat je lipstick nog goed zit.

1. MAC Retro Matte Lipstick in kleur ‘Runway Hit’ via Douglas €19,50
2. MAC Retro Matte Lipstick in kleur ‘Steady Going’ via Douglas €19,50
3. MAC Retro Matte Lipstick in kleur ‘Dangerous’ via Douglas €19,50

Beeld: Shutterstock via frantic00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *