Daten Seks & Relaties Single

Op deze plekken kun je snel een date scoren

Heb jij al van alles geprobeerd om Mr. Right te vinden, maar lukt het maar niet? Je hebt al van alles gedaan: van een awkward Tinder date tot een blind date geregeld door je bestie. Iedereen vraagt steeds waar die leukerd nou blijft en ondertussen kun jij ook niet meer wachten. Maar hé, uit onderzoek is gebleken dat je op de volgende sportieve plekken het snelste een date kunt scoren. Kijk je mee?

Er is onderzoek gedaan naar de plekken waar jij het snelste een date kunt scoren en wat bleek? In de sportschool maak jij de meeste kans op een date met iemand. Volgens 45% van de ondervraagde singles is sporten en fit worden een perfecte combinatie om de liefde te vinden. Vooral in de lente is dit the place to be als het gaat om het regelen van dates.

Niet alleen de sportschool
Naast de sportschool zijn er nog meer sportieve hotspots waar je gemakkelijk een date kunt scoren. Maar liefst 36% van de singles scoren een date in de sportschool. In de dansschool doen 30% van de singles dat. Tijdens het hardlopen fixt 22% van de singles een date – hoe dan? En op de piste en op de tennisbaan scoort 12% een leuke date.

Conclusie
Dus ben jij nog op zoek naar Mr. Right en heb je bijna alles al geprobeerd behalve de sportschool? Dan weet je wat je te doen staat. Haal een leuke nieuwe sportoutfit, bijvoorbeeld bij JD Sports en daarna? Flirten maar!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *