Food Health

Wil jij snel een platte buik krijgen? Wanneer je dit eet gaat het lukken!

We zijn nu bijna een maand verder in het nieuwe jaar en veel mensen hebben hun goede voornemens alweer vaarwel gezegd. Wilde jij wat gezonder bezig zijn en in ieder geval de kilo’s van de feestdagen er snel vanaf werken, maar is dit tot op heden nog niet gelukt? Wanneer je het volgende gaat eten gaat het je wél lukken. Kijk je mee naar welk product dit is? 

Uit onderzoek blijkt dat wanneer je kaneel eet je snel je buikvet kwijtraakt. Buikvet zit er altijd snel aan, maar eraf krijgen? Ho maar. Dat is altijd een lastig karwei. Wat je ook eet, hoe vaak je ook sport, je buik lijkt maar te blijven. Wanneer je regelmatig kaneel eet zal je je buikvet sneller kwijtraken, maar hoe werkt dat precies? 

Ahaaa! 
Deze specerij zorgt ervoor dat het proces van het vet opslaan veel langzamer gaat. En denk nu niet: ik moet kilo’s kaneel op een dag eten. Nee, dat hoeft echt niet! Maar je kunt het bijvoorbeeld wel door je havermout doen, in je bananenpannenkoekjes verwerken of kaneel supplementen nemen! 

Het onderzoek
Tijdens het onderzoek onder 100 mensen maakten de onderzoekers gebruik van supplementen met kaneel. Ze zagen dat de groep die deze supplementen nam veel sneller gingen afvallen dan de groep die deze supplementen niet tot zich nam. En dat terwijl ze toch echt hetzelfde aten. Dus op naar de supermarkt en lekker veel kaneel inslaan! 

Beeld: Shutterstock via WAYHOME studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *