Accessoires Fashion Trends

Trend: Hilarische mini handtasjes

Vrouwen staan normaalgesproken bekend om hun grote tassen. Niet alleen make-up, maar ook een half nieuwe outfit en haarspullen moeten er meegesleept worden. Want je weet maar nooit waar je terecht komt, toch? Er is op dit moment een nieuwe tassentrend gaande en die is best wel hilarisch. De nieuwste trend op het gebied van tassen is namelijk een mini tasje, ook wel de micro bag genoemd. 

Een micro bag is een minitasje waar je niet eens je telefoon in kwijt kunt, maar denk eerder aan een mini lipstick, lipgloss of een tampon. En als je geluk hebt past er nog een huissleutel bij ook! Dat is best wel een heftige trend mocht je hiervoor alles mee willen slepen. Op de catwalks en celebreties zijn al met deze micro bags gespot en eerlijk is eerlijk, ze zien er enorm cute uit. Maar handig? Nee, dat niet. Zeker niet zelfs… 

Inspiratie micro bags 
Ben jij een echte trendsetter in jouw omgeving en wil je ook een micro bag aan jouw tassenverzameling toevoegen? Hieronder hebben wij een collage gemaakt van de leukste micro bags voor ook nog een normaal prijsje. Want hoe klein ze ook zijn, de prijs kan aardig pittig zijn!  

1. Asos Design – Kleine varsity draagtas €8,99 
2. Asos Design – kleine tas met flap €16,49
3. Nunoo – Molly kleine leren crossbody tas €71,99
4. Asos Design – Kleine handtas met afneembare riem €14,49
5. Asos Design – Doorzichtige mini crossbody tas €11,99
6. Asos Design – Kleine handtas met afneembare band €12,99

Beginbeeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *