Accessoires Fashion Trends

De trend van dit voorjaar: tas van kralen!

Nu de lente volgende week officieel weer van start gaat heb je gelijk zin om allemaal nieuwe dingen te kopen. Weg met die dikke en warme winterkleding! Het mag weer allemaal wat vrolijker en wat luchtiger. Er zijn weer ontzettend veel nieuwe trends deze lente, zo ook op het gebied van tassen. Vandaag gaan we het hebben over zo’n nieuwe trend, namelijk een tas met kralen. Hierbij is de tas helemaal van kralen gemaakt, hoe cool is dat? 

Ik hoor je denken: ‘Maar een tas van kralen is toch helemaal niet hip?’ Nou, als je die exemplaren hier ziet dan gaat jouw beeld daarover snel veranderen hoor! Combineer het met een toffe jumpsuit of wat stoere sneakers en je bent helemaal ready to go! Let natuurlijk wel op dat je nergens aan blijft haken met je tas, want ook al zijn de kralen goed vastgezet, het blijft een gevoelige tas.

Verschillende varianten
Ga jij voor een tas met allemaal verschillende kleuren kralen of ga jij voor een tas met te toffe parels, als een heuse pearl bag? Het kan tegenwoordig allemaal. Bij deze tas geldt één ding en dat is: opvallen! Hieronder hebben we verschillende varianten voor je op een rijtje gezet, zodat je goed kunt zien hoe tof deze tassen zijn. Of dat je natuurlijk gelijk kunt shoppen!  

1. Tas met kralen van New Look via Zalando € 32,95
2. Tas met kralen in twee kleuren via boohoo €14,50
3. Tas met kralen van Topshop via Zalando € 29,40
4. Tas met regenboogkralen via boohoo €20,00
5. Tas met kralen van New Look via Zalando € 32,99

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *