Health Sporten Vaste relatie

Waarom je lover de beste sportbuddy voor jou is

Vind jij het moeilijk om geregeld naar de sportschool te gaan en ga jij daardoor veel minder dan je eigenlijk zou willen of zou moeten? Dan is het nu de hoogste tijd om dit te veranderen, want vanaf nu ga je veel vaker. Beloofd? Je begint bij het begin en dat is het zoeken van een sportbuddy. Lang hoef je niet te zoeken, want hij zit nu gewoon naast je op de bank een filmpje te kijken. Je lover wordt namelijk vanaf nu je sportbuddy en dit kan alleen maar positief uitpakken! Waarom? Wat dacht je van…  

Je hebt respect voor hem…
Dus luister je ook naar hem. Leg je probleem uit, of waarschijnlijk weer hij dit allang, en vraag hem of hij je erbij wil helpen. Soms zal het best even pittig zijn, maar mede dankzij hem ga je veel fitter worden en dat is precies waarom je dit doet. 

Je kunt alles bij hem kwijt…
Dus ook als je een off-day hebt. Op zo’n dag vrolijkt hij je weer op of sleept hij je chagrijnig mee naar de sportschool. Je zal zien dat je aan het einde van een sportsessie weer helemaal blij bent, want hé je bent geweest! 

Samen naar jullie doel werken…
Hoe leuk is het om samen iets te doen waar jullie na een tijdje het resultaat van zien? Werk samen, motiveer elkaar! Je zal zien dat jullie hierdoor alleen maar sterker worden samen. 

Hij kent je als geen ander…
Dus weet ook wat je valkuilen zijn of juist sterke punten. Hij zal je helpen om hiermee te dealen en helpt je als je het even niet meer ziet zitten. 

Netflix kan altijd nog…
Nu zijn jullie nog jong, dus is het een goed idee om fit door het leven te gaan. Elke avond Netflixen op de bank kan ook als jullie bejaard zijn. Nu is jullie quality time in de sportschool, in plaats van op de bank. 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *