Beauty Make-up

Zo fix je uitgedroogde mascara in een handomdraai

Geen enkele vrouw is blij wanneer haar mascara bijna op is. Je gebruikt hem het liefst zo lang mogelijk en stelt de koop van een nieuwe altijd uit. Of het nou een goedkope of een dure mascara is, dat maakt niet uit. Het is en blijft hartstikke irritant. Gelukkig hebben we een paar trucjes, zodat jouw mascara in het vervolg langer mee kan gaan. Check it out! 

Of hij nou uitgedroogd is omdat je ‘m al wekenlang gebruikt, of dat hij uitgedroogd is omdat je hem niet goed hebt dichtgedraaid, het is en blijft vervelend. Heb jij dit probleem ook? Dan kun je het beste het volgende doen en dan is het zo opgelost! 

Tip 1
Heb je lenzen? Ja? Doe dan een paar druppels van je lenzenvloeistof in je mascara. Het enige wat je daarna te doen staat is even heel hard schudden! Niet alleen goed voor je mascara, maar ook voor je armspieren. Draai ‘m daarna open en je zal zien dat het weer hartstikke vloeibaar is! 

Tips 2
Is je mascara na maar een paar keer gebruikt te zijn al helemaal opgedroogd? Leg je mascara dan in kokend water. Je zal zien dat het na een kwartiertje in heet water weer helemaal gesmolten is en ready om gebruikt te worden! Zo, dan heb je toch weer minimaal €10 verdiend! 

Is je mascara na deze twee dingen nog steeds niet gefixt? Dan zit er niets anders op dan een nieuwe te kopen. Maar gooi niet alles weg! Je kunt het borsteltje namelijk nog gewoon gebruiken voor je wimpers óf voor een kammetje voor je wenkbrauwen. Is dat handig of is dat handig? 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *