Beauty Haar

Tips om snel jouw vette haar te verdoezelen

Stel je voor… Je schrikt wakker en ziet dat je over 10 minuten al buiten bij je fiets moet staan om nog op tijd op werk aan te komen. En als je dan ook nog eens in de spiegel kijkt naar dat vogelnest op je hoofd ben je helemaal niet blij. ‘Waarom vond ik het gisterenavond een goed idee om mijn haar de volgende ochtend pas te wassen?’ Tijd om onder de douche te springen heb je niet meer, maar geen zorgen! Zo kun je jouw vette lokken in no time omtoveren in een mooie coupe.

Soms heb je gewoon even geen zin of – zoals het voorbeeld hierboven – geen tijd meer om snel onder de douche te springen om je haar te wassen. Er zit dan gewoon niets anders op dan slim je vette haar te verbergen! Met de ‘How to’ hieronder gaat het je zeker lukken om de vettigheid van je haar te verminderen en dat allemaal in 2 minuten!

De stappen naar een mooie coupe:
1. Borstel allereerst je ontplofte vogelnest als eerst even goed door. Weg met die klitten! 
2. Daarna is het tijd voor je echte life saver: droogshampoo. Zorg dat je altijd een droogshampoo in huis hebt! Verdeel als eerste de droogshampoo goed over je haar en spuit het niet te dicht op je hoofdhuid. Laat dit even twee minuutjes intrekken en ga ondertussen je snel aankleden en/of doe wat make-up op je gezicht! 
3. Daarna is het tijd om de droogshampoo met je handen of een borstel even door je haar te kammen! Je zal zien dat je vette haar gelijk is verdwenen en daarvoor heel wat volume in de plaats is gekomen. 
4. Vervolgens is het tijd om nog wat haarserum in je punten te doen wat ervoor gaat zorgen dat je haar weer glans krijgt en er fris uitziet. 
5. En daarna? Wikkel het in een toffe knot of doe er een mooie paardenstaart in!

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *