Vriendinnen Vrije tijd

Deze dingen zijn herkenbaar voor iedere vriendinnengroep

De een ken je al vanaf groep 2, de ander kwam je tegen op de middelbare school en de rest is aangehaakt ergens daarna. Je bent dol op je vriendinnen en ze zijn dan ook alles voor je. Je kunt niet alleen keihard met ze lachen, je kunt ook in mindere tijden bij ze uithuilen. Inmiddels zijn al jouw vriendinnen ook met elkaar bevriend geraakt en dat zorgt voor één grote groep met vriendinnen. Hoe meer vriendinnen, des te meer vreugde, toch? 

Het is natuurlijk te leuk om een grote vriendinnengroep te hebben en jullie maken daardoor een hele boel grappige, maar ook irritante dingen mee. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Wedden dat je deze dingen herkent? Het zijn dingen zoals… 

x Een date plannen met jullie allemaal is gewoon altijd een hele happening. Datumprikker erbij, WhatsApp erbij… Is er ooit een dag dat iedereen kan?

x Als er iemand van de groep is gedumpt dan komt iedereen met chocola en wijn naar diegene toe. Kijk, als dat geen liefde is?

x Jullie houden gewoon van roddelen. En ja, ook over elkaar. Want hoezo gaat vriendin F nou weer met zo’n sukkel daten? En gaat vriendin B na 2 weken al samenwonen? 

x In de WhatsApp-groep is het vooral een opsomming van iedereens drama. Stiekem reageert niemand op elkaar, of voor even, en daarna praat iedereen gewoon weer door over zichzelf. 

x Zoals in de meeste vriendengroepen is er altijd één die de ‘moeder’ is. Ze luistert naar iedereen, zorgt dat iedereen tijdens avondjes uit veilig thuiskomt. Ja, als jullie haar niet hadden dan was het niet zó leuk geweest. 

x Jullie vriendinnengroep bestaat uit totaaaal verschillende types. En daarom juist is het zo leuk!

x En als de twee singles in de groep op dezelfde jongen vallen? God, daar moeten we niet eens over gaan beginnen.

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *