Beauty Gezicht

Weg met wallen: zo verbloem je ze!

Hebben jouw wallen door alle feestjes van afgelopen tijd ondertussen ook wallen gekregen? Ugh, that sucks! Je hebt natuurlijk geen zin in wallen die een eigen leven gaan leiden, of wel? Gelukkig kun je tegenwoordig heel wat dingen doen waardoor je je wallen kunt verbloemen. Dan zie je er in no time weer uit alsof je net terug bent van vakantie en dat willen we allemaal toch? Check hieronder alle tips! 

Weg met opgezwollen ogen
Een koud gebruikt theezakje in de smaak kamille kan wonderen doen voor je ogen. Zeker als jij weer eens bent wakker geworden met opgezwollen ogen. De kamille en kou zorgt ervoor dat de zwelling gaat verdwijnen. Door de tannine in de thee, die ervoor zorgt dat de bloedvaatjes dunner worden, zullen de donkere kringen ook veel minder worden. Yes! 

Oogmasker
Tegenwoordig heb je te geniale maskers, zo ook voor onder je ogen. Je brengt ze aan en wacht 15 minuten en zal zien dat je ‘puffy eyes’ een stuk minder puffy zijn. Het resultaat is ongeveer hetzelfde als wanneer je met een koud theezakje op je ogen gaat liggen, alleen wordt bij een masker de huid onder je ogen nog wel extra verzorgd. Het enige nadeel: ze zijn best wel prijzig. 

Concealer is je beste vriendin
Lang leve make-up! Haal een goede concealer met een liftende werking in een goede kleur. Je zal merken wanneer je je ogen ‘aanstipt’ je er snel weer stralend uitziet. Doe voor het mooiste resultaat wat concealer in je binnenste ooghoeken, onder je ogen en onder je wenkbrauw. Weg met die vermoeide oogopslag! 

Krullen die hap
Naast een oogmasker en concealer is het ook altijd goed wanneer je je wimpers in een mooie krul zet. Het zal ervoor zorgen dat je ogen groter lijken. Breng een laagje mascara aan en je bent weer ready to go! 

Beginbeeld: Shutterstock via LADO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *