Europa Reizen Vrije tijd Wonen

Tof! Je kunt nu overnachten in het huisje van de film The Holiday

Wie kent The Holiday nou niet? Het is voor veel meiden een echte gezellige winterse film. Zwijmel jij ook weg als Jude Law langskomt bij Cameron Diaz die verblijft in de iconische en idyllische cottage die te zien is in de film? Leuk nieuws: je kunt nu in net zo’n cottage verblijven, dus mocht je er nog even tussenuit willen dan hebben we hier een leuke tip voor jou!

The Holiday (uitgebracht in 2006) is een film over twee vrouwen, gespeeld door Cameron Diaz en Kate Winslet, die van huis ruilen tijdens Kerst. Ze willen met Kerst niet verblijven in hun eigen huis, omdat ze allebei even genoeg hebben van mannen. Je raadt het al: ze worden tijdens de ruil allebei hartstikke verliefd. Cameron Diaz verblijft tijdens de film in een cottage en nu er is dus net zo een te huur!

Huren maar
Op deze manier kun je The Holiday dus op jouw eigen manier beleven. En you never know: misschien staat de ware opeens ook wel aan jouw deur! De omgeving van deze cottage is heerlijk rustig, dus je kunt echt even tot jezelf komen. Ook weleens fijn in deze drukke wereld, toch?

Locatie
Deze cottage is te vinden op 15 kilometer van Usk in Wales en staat omschreven als charmant en authentiek. Je kunt er met twee personen in verblijven. Daarnaast kun je ook genieten van een prachtig uitzicht. Dit is hét huisje met de perfecte omgeving als je even wilt ontsnappen aan alle hectiek, maar ook wil genieten van de kleine dingen in het leven. Mocht je het huisje willen boeken, dan kun je dat hier doen via Belvilla. Check hieronder alvast wat beelden van dit schattige huisje! Beginbeeld: Shutterstock via Everett Collection
Beeld cottage: Belvilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *