Beauty Gezicht Win

WIN: Weleda’s nieuwe lijn met zuiverende gezichtsverzorging

Weleda heeft afgelopen maand een natuurlijk verzorgingslijn speciaal voor de onzuivere huid gelanceerd. Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging vermindert doeltreffend puistjes en mee-eters dankzij de milde formule op basis van natuurlijke ingrediënten met een antibacteriële en zuiverende werking. Benieuwd geworden naar deze lijn en wil je kans maken op deze producten, zodat je ze zelf ook eens kan proberen? Check it out! 

Steeds meer mensen hebben last van oneffenheden, zoals puistjes en mee-eters. Niet alleen in de puberteit maar ook op een latere leeftijd komt dit voor en dat is natuurlijk hartstikke irritant! Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, het gebruik van veel make-up en/of hormonale veranderingen. Met deze milde en natuurlijke producten is er een oplossing gevonden.

Weleda’s zuiverende gezichtsverzorging
De lijn bestaat uit vier producten die samen een complete verzorging bieden voor een onzuivere huid. Het eerste product is een een lekkere reinigingsgel, het tweede product een lichte gezichtscrème, daarnaast heeft deze lijn ook een SOS gel tegen puistjes en tenslotte is er ook nog een concealer om de puistjes subtiel te camoufleren. En wat maakt deze lijn zo speciaal? Deze nieuwe lijn van Weleda is 100% natuurlijk en daarnaast ook nog eens biologisch, dus daarmee vrij van synthetische stoffen.

Ingrediënten
Alle vier de producten bevatten extract van wilgenbast met natuurlijk salicylzuur dat naast grondig reinigt ook antibacterieel werkt. Verder zit is er ook een extract van zoethoutwortel en distillaat van hamamelis aan toegevoegd. Deze ingrediënten zijn ideaal om de huid te kalmeren, te zuiveren en om lekker zacht te maken. Verder zorgen oliën van lavendel, pepermunt en kamille voor een antibacterieel werking en de heerlijke frisse geur.

Een overzicht van de vier producten uit deze lijn

WINNEN?
The Musthave Factory mag een pakketje met alle vier de producten aan één van onze lezeressen weggeven. Wil jij graag winnen? Stuur ons dan een mailtje naar vera@musthavefactory.nl of laat onder het artikel dan een reactie achter met waarom je wil winnen of voor wie jij wil winnen. Over een week (12 september) kiezen wij een winnaar uit! Succes!

UPDATE: Gefeliciteerd L. Franken, jij hebt dit pakket gewonnen. Neem je contact met ons op?

Beeld: Weleda

2 comments

  1. Ik heb een onzuivere huid met ontstekingen en vergrote poriën en daarmee behoor ik wel tot de doelgroep. Huidverzorging op natuurlijke basis heeft voor mij wel veruit de voorkeur en Weleda vind ik een fijn merk. Ik kom graag in aanmerking!

  2. Ik wil graag voor mezelf winnen! Ik heb een onzuivere huid met ontstekingen en grove poriën. En daar ben ik niet zo blij mee. Hiermee val ik dus wel in de doelgroep. Weleda is mijns inziens een fijn merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *