Beauty Lichaam Make-up

De leukste nagellak trends voor herfst 2019

Vind jij jouw look ook niet compleet zonder nagellak op jouw nagels? Wij en veel andere vrouwen snappen jou daarin maar al te goed. Over twee weken is de herfst écht alweer aangebruiken. Bij elk seizoen heb je weer nieuwe trends op het gebied van nagels en nagellak, zo ook aankomend seizoen. We nemen jullie mee naar alle nieuwe trends die je dit najaar kunt verwachten, zo kun je alvast de juiste kleuren nagellak inslaan. Kijk je mee? 

Sunny nagels in de kleur geel
Wie zegt dat de kleur geel alleen in de lente en zomer kan? Deze herfst is de kleur geel op je nagels hotter dan hot. Je fleurt daarmee gelijk je hele outfit en je hele humeur op. Dus kies zeker voor de herfst een mooie kleur geel uit, je kunt hierbij denken aan wat feller geel of juist wat zachter mosterd geel. 

Nude kleur
Van zachtroze tinten tot melkwitte kleuren en van beige tot taupe kleuren. Alle soorten nude kleuren zijn helemaal on trend dit najaar. Zorg er wel voor dat de nude kleur in het verlengde van jouw eigen huidskleur ligt, dit voor het mooiste effect.

Gouden of koperen glitters

Hoe meer glitter, des te beter! Maar er is wel een klein verschil qua glitter in vergelijking met de vorige seizoenen: dit najaar is het trendy om een kleine sparkle in jouw nagellak te hebben in plaats van mega glitters. En qua kleur? Ga voor goud of koper!

Elke vinger een andere kleur
Dol op kleur? Dan is deze trend echt iets voor jou. Je kunt dit najaar namelijk gemakkelijk op elke vinger een andere kleur doen. Doe bijvoorbeeld op alle vingers een andere pastelkleur, of doe op alle vingers een andere felle kleur. Net wat jij wilt en het leukste vindt.  

Inspiratie: shoppen maar!
Ben je op zoek naar leuke nagellakjes? Hieronder hebben we in een shopping al wat leuke kleuren voor je klaarstaan. Op deze manier kun je ze eenvoudig shoppen. Kijk je mee? 

1. Koh nagellak kleur Shade of Bronze nummer 106 €18,99
2. Chanel Le Vernis nagellak kleur 592 €26
3. Only You nagellak in kleur Saint Tropez €4,16 
4. Dior nagellak kleur Grège nummer 413 €27,50
5. LANCÔME Le Vernis nagellak kleur 301 €20,77
6. Koh nagellak kleur Red Brownish nummer 147 €18,99

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *