Trends Vrije tijd Wonen

Dit zijn de woontrends van zomer 2019

Ook al lijkt het weer nog lang niet op die van de zomer, toch zijn we al veel bezig ermee. De winkels hangen al vol met mode voor de zomer en ook op het gebied van wonen komen er steeds meer zomertrends binnen. Wil jij de komende tijd je huis of kamer een make-over geven en wil jij alvast wat inspiratie opdoen? De volgende trends gaan wij deze zomer veel terugzien. Kijk snel mee! 

Terracotta
Terracotta is dé kleur die deze zomer in je woning centraal gaat staan. Terracotta en het iets lichtere terra peach zijn goed te combineren met kleuren en materialen zoals brons, koper en verschillende houtsoorten. Het is een warme kleur en daardoor krijg je gelijk een huiselijk gevoel als je thuiskomt. Je kunt deze kleur mooi verwerken op de muren, maar natuurlijk ook in accessoires. 

Duurzame materialen
Meubels en accessoires gemaakt van duurzame materialen zijn deze zomer ook hot! Denk hierbij aan materialen van kurk, jute, linnen en riet. Natuurlijk horen planten ook binnen deze duurzame trend. Hoe meer planten in je huis, des te beter het is! Zoals je misschien wel weet zuiveren planten de lucht en dit is helemaal goed voor je gezondheid!

Color blocking
Bij deze trend combineer je felle kleuren in scherpe contrasten met elkaar. Denk aan blauw met geel od oranje en groen. Het mag in ieder geval knallen! Je hoeft natuurlijk niet heel je huis met deze trend in te richten, misschien is dat zelfs wel een beetje teveel van het goede, maar het is wel heel tof om met accessoires in deze felle kleuren te werken. Dit vrolijkt je huis natuurlijk snel op! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *