Daten Seks & Relaties Single

Zo trek jij in no time zijn aandacht

Heb jij al een tijdje een leuke boy op het oog, maar heb je geen idee of hij je wel ziet staan? Natuurlijk kun je dan a la Bridget Jones in een plas met modder vallen, maar je kunt het ook op een minder awkward manier doen. Eén ding staat vast: jij moet zelf de touwtjes in handen nemen, anders zit je later in het bejaardentehuis nog op hem te wachten. Dat moeten we natuurlijk niet hebben, toch? Als je de volgende dingen doet stapt hij zeker op je af!

Val op
Weet hij überhaupt van jou bestaan af? Zorg dat je – op een positieve manier – opvalt. Zie je hem in een club en staat hij aan de bar? Hobbel er dan op af en bestel ook een drankje. Sport hij bij jouw sportschool? Train dan bij hem in de buurt. Zit hij in jouw werkgroep op de uni? Vraag dan een keer eens iets aan hem over het vak. 

Oogcontact
Kijk eens een keer extra naar hem. Kijkt hij op dat moment toevallig ook naar jou? Yes! Dat moeten we hebben. Hou op dat moment je blik heel even vast en kijk daarna heel nonchalant weg. Doe dit later nog een keer, zo krijgt hij door dat je hem ziet zitten. Misschien stapt hij dan wel op jou af in plaats van dat je het andersom moet doen! 

Zelfverzekerdheid
Mannen zijn dol op zelfverzekerde vrouwen. Trek daarom wat moois uit je kast, doe een mooie lipstick op en straal! Wedden dat hij je dan ziet staan? 

Niet te lang wachten
Is hij nadat je ál deze punten hebt toegepast nog steeds niet op je afgekomen? Pfff.. Dan is het tijd om zélf de stap te zetten. Stap op hem af en vraag of hij een keer wat wil gaan drinken. Durf je dat echt niet? Probeer dan via via zijn nummer te krijgen óf voeg hem toe op Facebook. Misschien snapt hij het dan eindelijk… Succes! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *