Beauty Gezicht Make-up

Dit zijn de beste eyeliners die niet uitlopen

Hou jij wel van een mooie ooglook en hoort daar volgens jou dan ook zeker een mooie eyeliner bij? Dan ben je het juiste artikel aan het lezen. Er zijn op dit moment hartstikke veel eyeliners op de markt, zoveel zelfs dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Heb jij daar ook last van? No worries, wij hebben hier de beste eyeliners voor je klaarstaan.

Wij zijn voor je op onderzoek gegaan naar de beste eyeliners van dit moment. En ja, daar hebben we er aardig wat van getest. We hebben ze allemaal getest op  betaalbaarheid (niet boven de €18), ze moeten niet uitlopen,  ze moeten ook nog eens goed blijven zitten en ze moeten ook nog eens niet snel uitdrogen. Want wat heb je aan een eyeliner die binnen een week al niet meer te gebruiken is terwijl je wel altijd goed de dop erop doet? De bovenstaande punten zijn wel een beetje de eisen waar een goede eyeliner aan moet voldoen, toch? De eyeliners die we hieronder hebben neergezet, daar worden we erg blij van. 

1. Zoeva cat eye eyeliner via Douglas €10,27
2.
Soft eyeliner pen via HEMA €3,50 
3.
Dr. Hauschka eyeliner via de Bijenkorf €17,95
4.
NYX epic ink eyeliner via Douglas €10,70
5.
Deborah Milano eyeliner via Douglas €11,48
6.
Bourjois eyecatching eyeliner via ICI PARIS XL €11,99

Hoe blijft een eyeliner het beste zitten? 
x Gebruik geen gezichtsolie of een te vette crème op je ogen voordat je eyeliner wil gaan gebruiken, je zal zien dat jouw eyeliner dan in no time uit zal gaan lopen. 
x Een eyeliner blijft altijd een stuk beter zitten als je een gezichtspoeder of oogschaduw als ondergrond gebruikt. Hierdoor wordt het wat stroever en blijft je eyeliner beter zitten. 
x Maak je ooglook af met een fixingspray en klaar ben je! 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *