Beauty Fashion Food Health Lichaam Sporten Winkelsteden

De leukste budget dingen die je met jouw moeder tijdens Moederdag kunt doen

Jahaaa, Moederdag komt er weer aan. De hoogste tijd dus om leuke dingen te verzinnen om met jouw lieve moedertje te doen. Natuurlijk hoeven deze dingen niet rete duur te zijn, als ze maar leuk zijn, toch? Heb jij zin om wat leuks te doen met jouw moeder tijdens Moederdag, maar wil jij niet teveel eraan uitgeven? Wij hebben hier heel wat leuke budget ideeën om te maken of te doen. Kijk je mee? 

Homemade brunch
Je kunt natuurlijk ergens duur gaan brunchen, maar je kunt natuurlijk ook een lekkere brunch gewoon thuis voorbereiden. Zorg dat de tafel eruit ziet alsof je in een restaurant zit, inclusief menukaart. Te leuk! 

Fietstocht door een mooie omgeving 
Wonen jullie heel toevallig in een mooie omgeving? Ga dan een mooie fietstocht maken – mits het weer het natuurlijk toelaat. Praat en lach en fiets door de mooiste straten. Neem wat lekkere broodjes en drinken mee voor onderweg die jullie op een bankje in een mooie omgeving opeten. Wedden dat jouw moeder dit heerlijk vindt? 

Toerist in eigen dorp of stad
Moeders vinden het heerlijk om naar buiten te gaan, zeker met hun kids. En wat is er dan leuker om een dagje toerist in eigen stad, of een stad in de buurt, te spelen? Is jouw moeder niet zo van de drukte? Dan kan een leuk dorpje in de buurt natuurlijk ook. Snuffel langs en in de mooiste winkels en borrel ergens gezellig samen! 

Spelletjes middag
Is jouw moeder wel van de spelletjes? Organiseer dan een leuke spelletjesmiddag samen met de rest van jouw gezin! Haal alle leuke spellen van vroeger van zolder, zet wat lekkere hapjes op tafel en spelen maar! Een leuke middag gegarandeerd, mits je tegen je verlies kan natuurlijk! 

Homemade spa
Is jouw moeder altijd druk in de weer met van alles en nog wat? Organiseer dan een zen middag speciaal voor haar en hoe kan dat nou beter dan met een homemade spa? Haal een lekker gezichtsmasker voor haar en zet een voetenbadje neer. Scrub d’r voeten en lak d’r nagels. Hier kan geen beautysalon tegenop! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *