Vriendinnen Vrije tijd Werk(druk)

Herkenbare dingen als jouw collega’s ook je vriendinnen zijn

Bij vriendinnen kun je altijd helemaal jezelf zijn, wat er op dat moment in je leven ook gebeurd. Bij collega’s is dit niet vanzelfsprekend. En omdat je ze niet zelf kunt uitzoeken is het altijd maar keihard hopen op wat leuke mensen waar je lol mee kunt hebben.  Aangezien je vaker aan het werk bent dan je je vriendinnen ziet, is het ontzettend leuk als het wél goed klikt met je collega’s. Zo goed zelfs dat jullie uiteindelijk gewoon vriendinnen worden. De volgende dingen herken je maar al te goed wanneer je collega’s vriendinnen van je zijn geworden.  

Samenwerken is altijd feest
Als jij moet samenwerken met je favoriete collega’s dan kan jouw dag niet meer stuk. Geld verdienen terwijl je aan het werk bent met je vriendin? Kan het nog beter? Jij gaat dan ook altijd met veel plezier naar je werk. 

Maandelijkse perikelen 
Ben je ongesteld en zit alles je even tegen? No worries, je vriendinnen op het werk snappen het maar al te goed en praten gewoon lekker met je mee. Dat is veel beter dan het gezucht van je mannelijke collega’s die hier duidelijk niets van snappen. 

Troubles in paradise 
Heb jij problemen in je relatie of op werk? Dan is er altijd wel een lieve collega die klaarstaan met het beste advies. Ze schuift zonder enige moeite haar werk even opzij om je een beter gevoel te geven. 

Etentjes en borrels
Jullie hebben duidelijk geen 9 tot 5 mentaliteit. Ja, wel qua werk, maar niet qua vriendschap. Jullie gaan graag in de avond lekker uiteten, naar de bios of borrelen en ook het hele weekend door appen jullie over en weer. 

Beste ideeën
Wie zegt dat samenwerken met vriendinnen niet goed is? Bij jullie werkt het juist positief. Tijdens een brainstorm komen er de tofste ideeën los waarmee een baas alleen maar hartstikke blij kan zijn. 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *