Accessoires DIY Fashion Wonen

Zo kun je bij een verhuizing al jouw kleding binnen 15 minuten inpakken

Ga jij binnenkort verhuizen en heb jij er ontzettend veel zin in om een nieuwe start te maken, maar kijk je heel erg op tegen alles wat met inpakken te maken heeft? Dat kunnen we maar al te goed begrijpen. Verhuizen geeft al genoeg stress. Gelukkig hebben wij hier dé tip, zodat jij binnen 15 minuten al jouw kleding kunt inpakken. En het werkt écht! Zo kun je de rest van je tijd besteden aan andere dingen. Kijk je mee? 

Per verhuizing krijg je er altijd een paar grijze haren bij, al die stress. Pfff… Je koopt dozen, maar hebt altijd te kort. Je zoekt spullen uit, althans dat is de bedoeling, maar ondertussen eindig je altijd weer met dingen waarvan je maar geen afstand kunt doen. En met het inpakken zelf ben je ook zo dagen of zelfs weken mee bezig. Je kleding van de kledinghanger, terwijl je ze in je nieuwe huis weer óp je hanger moet doen. Dat schiet natuurlijk niet op. 

Dé tip
Hier hebben we een gigantische handige tip, zodat je binnen 15 minuten klaar bent met het inpakken van je hele kledingkast. Het enige wat je nodig hebt zijn vuilniszakken en grote elastieken. Je weet wel, die elastieken die postbodes altijd om hun stuur hebben hangen. 

Zo gaat het in z’n werk
Maak setjes van ongeveer 8 kledinghaken – kan meer of minder zijn, ligt aan de hoeveelheid dat eraan hangt. Knip aan de bovenkant van de vuilniszak een gat en doe deze zak over de kledinghaken heen. Het enige wat je daarna nog moet doen is de haken bij elkaar elastieken. Doe daarna bij de rest van je kleding hetzelfde. Eenmaal in je nieuwe huis hoef je alleen de elastieken en vuilniszakken te verwijderen en klaar ben je! Is dit ideaal of is dit ideaal? 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *