Beauty Haar

Leuk voor de zomer: ingevlochten haar

Vlechten in je haar staat altijd enorm leuk! Ook wanneer het buiten warm is is het helemaal fijn om vlechten in je haar te hebben. Ja, de vlecht geeft altijd een echte zomerse vibe en laten we daar nou net van houden! Wil jij aankomende zomer ook eens iets anders met je haar doen, dan die eeuwige losse manen of paardenstaart? Vlecht je haar dan eens in! Wanneer je nu begint met oefenen ben je in de zomer een pro. Kijk je mee voor alle tips? 

Vorig jaar waren de boxer braids helemaal in, kun je dat nog herinneren? Deze zomer hoeft het allemaal niet zo strak, het mag allemaal wat losser en wat meer girly. Deze vlecht is ideaal als je lang haar hebt en geen zin hebt om het altijd maar los te laten hangen. Wanneer je er mooie bloemetjes in doet staat het ook nog eens een partij romantisch! 

DIY invlecht
Deze invlecht kun je gemakkelijk naar school of naar je werk dragen én staat ook mooi wanneer je een bruiloft of een ander leuk feestje hebt. Oh, en wat dacht je van een dagje strand? Ook dan is deze invlecht hartstikke tof! Wil jij graag een invlecht maken bij jezelf, maar heb jij geen idee hoe je dit moet doen? Wij hebben hieronder een handige video voor je waar je zeker iets aan hebt. En daarna: oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Gelukkig heb je nog even voordat de zomer begint. Succes! 

Beginbeeld: Shutterstock
Video: YouTube via Esmeralda Gudino 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *