Health Seks & Relaties Trouwen Vaste relatie

Wat als je vriend keihard snurkt

Je bent dol op hem en je houdt ontzettend veel van hem. Ja, je kunt wel zeggen dat je samen met hem heel erg oud wil worden. Maar… Ja, er is een maar… Dat gesnurk! Je lover, je grote liefde, je steun en toeverlaat lijkt in de nacht wel te veranderen in een monster die hele bossen omver hakt. Hij lijkt er de volgende ochtend niets van gemerkt te hebben, maar jij? Jij komt steevast als een zombie met dikke en rode ogen uit je bed rollen. De volgende dingen kun je doen als je vriend keihard snurkt!

Jij moet eerder slapen
Veel vrouwen geven de volgende tip: ‘Zorg dat jij als eerste slaapt, dan merk je er veel minder van’. Misschien dat dit ook voor jou werkt? Mocht jij gewoon heel erg licht slapen en alles, maar dan ook alles, merken dan is dit niets voor jou. Misschien werken de tips hieronder dan beter. 

Oordoppen op maat
Wil je graag naast hem blijven liggen? Misschien moet je dan eens kijken naar oordoppen op maat. Deze oordoppen kun je laten maken bij bedrijven die ook gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld gehoorapparaten. Deze speciale oordoppen moeten het geluid van je partner zeker een stukje dempen. Alleen wanneer je kleine kids hebt is dit misschien niet heel erg handig, je wil toch weten wanneer het tijd is voor een flesje of iets anders. Mocht je ze niet hebben dan zijn deze oordoppen misschien wel jouw redding! 

Sleur ‘m mee naar een KNO-arts
Het snurkprobleem van jouw lover kan o.a. te maken hebben met amandelen of een te lange huig. Aan die huig kun je natuurlijk niets doen, je kunt hem moeilijk afknippen, maar aan die amandelen wel! Wellicht als hij die laat verwijderen dat het hele probleem voorbij is. Maarja… Dan moet je hem wel zover zien te krijgen dat hij naar de KNO-arts wil natuurlijk.

Probeer middeltjes uit 
Van neussprays tegen snurken tot speciale neusstrips. Er zijn genoeg middeltjes die zweren te helpen tegen het gesnurk. Wanneer je het echt zat bent kun je een paar van die producten voor je man regelen en het hem laten proberen! Niet geschoten altijd mis, zullen we maar zeggen. 

Slaap apart
Trek je het echt niet meer? Zorg dan dat je een andere slaapkamer inricht als jouw eigen slaapdomein. Hierin kun je lekker slapen en je rust pakken. Misschien niet zo gezellig en romantisch, maar doordat je dan goed slaapt ben jij wel een heel stuk gezelliger overdag en dat is ook veel waard! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *