Accessoires DIY Fashion Trends

DIY: Pompom sandalen

Het duurt natuurlijk nog even voordat we met de tenen bloot kunnen, maar dat is niet erg. Dan hebben we namelijk nog even de tijd om deze te toffe pompom sandalen te maken! Ja, je leest het goed: je gaat dit keer je sandalen niet kant-en-klaar kopen, maar zelf maken! Leuk, goedkoop én gemakkelijk, wat wil je nou nog meer? Check hieronder hoe je deze toffe sandalen krijgt! 

Wil jij elke zomer graag nieuwe sandalen, maar vind je alle leuke sandalen altijd een tikkeltje te duur? Waarom maak je ze dan niet zelf? Zoals deze leuke pompom sandalen. In de winkel of op een hippie markt in Ibiza tel je er zo €70 voor neer, maar jij? Jij kunt ze gewoon zelf maken voor ongeveer €15! Dat is nog eens een wereld van verschil, vind je ook niet? 

Wat heb je nodig?
x Pompoms met en zonder oogjes (te koop via Aliexpress of bij een hobbywinkel in de buurt)
x Sandalen (te koop bij bijvoorbeeld Bristol, Action of Primark)
x 1 secondelijm 
x Draad 
x Naald 

Hoe maak je het? 
1. Het ligt er natuurlijk aan wat voor een soort sandalen je hebt gehaald, maar we gaan er voor het gemak even vanuit dat je zo’n soort sandalen hebt gehaald als op de afbeelding hierboven. Wanneer je sandalen met een middenstuk hebt van minimaal 1,5 a 2 centimeter dan is het leuk om daar pompoms op te plakken. Dit kan gewoon met sterke lijm. Je kunt ze ook altijd nog even verstevigen door ze met naald en draad vast te zetten. 
2. Wil je ook pompoms door de veters heen doen? Gebruik dan pompoms met ogen die je ook hebt gehaald. Je kunt ze er dan zo doorheen rijgen! Superhandig en leuk om ze natuurlijk te verdelen! 
3. Heb je dit hierboven allemaal gedaan? Laat de sandalen dan even drogen als je lijm hebt gebruikt en daarna? Keihard hopen op heerlijk weer waarbij je je sandalen eindelijk kunt showen! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *