Accessoires Fashion Trends

Dit zijn de leukste jurken voor lente/zomer 2019

Is het al zomer? Pfff… Twee weken geleden hadden we nog het idee dat de winter echt voorbij was, maar nu? Nu waait en regent het constant en is er ook niet echt uitzicht op iets beters. Hmm… Op zulke momenten is het altijd goed voor je humeur om al leuke lente- en zomerkleding in je winkelmandje te gooien, zeker nu allemaal leuke items nieuw in de webshops zijn binnengekomen. Wij hebben hier alvast heel wat leuke jurkjes voor je op een rijtje gezet! 

Lekker weer doet zoveel goed. Niet alleen voor je humeur, maar ook zit je automatisch gewoon veel lekkerder in je vel. Die warmte op je lijf, ja… Dat is heerlijk! Met deze grauwe dagen is het leuk om alvast je lente- en zomergarderobe uit te zoeken en te kijken wat je nog nodig hebt om ook deze seizoenen weer te kunnen shinen! Wij hebben hieronder in ieder geval de leukste trends op het gebied van jurken voor je op een rijtje gezet. 

De trends van lente/zomer 2019
Natuurlijk hebben we deze lente en zomer ook weer wat trends die je veel gaat zien. We leggen ze hieronder stuk voor stuk voor je uit! 

Trend 1: Blouse jurken 
Blouse jurken zijn ook deze lente en zomer weer helemaal hot. Je ziet deze seizoenen vooral blouse jurken met strepen voorbijkomen. Handig aan deze blouse jurken is dat je ze makkelijk naar het strand aan kunt maar bijvoorbeeld ook superleuk staan als je naar kantoor moet. Je kunt alle kanten met ze op! 

Trend 2: Gedrapeerde jurken
Deze trend is ideaal voor vrouwen met een klein buikje. Het gedrapeerde gedeelte zit namelijk op je buik. Door deze trend worden in een klap jouw probleemgebieden gecamoufleerd en hoef je niet onnodig de hele dag je buik in te houden. Hoe fijn is dat?

Trend 3: Bloemenjurken
Was dit ooit uit? Nee… Elke lente komt deze trend weer terug en gaat pas in de herfst weer foetsie. Bloemen zijn hot! Deze lente en zomer kun je weer voor verschillende bloemenprints gaan. Zo kun je kiezen voor een felle jurk, bijvoorbeeld geel met gekleurde bloemen of voor een neutrale kleur jurk met pastelkleurige bloemen. Voor iedereen zit er wat bij!

Trend 4: Utility jurken
Ben jij een echte stoere vrouw? Dan is deze trend zeker iets voor jou! Bij utility jurken bestaat de jurk uit een blouse met daaromheen een riem. Deze riem zit net onder de borsten en geeft een stoer effect. Je kunt zulke jurken in verschillende kleuren kopen, maar beige en groen zijn het populairste! 

Wij hebben hieronder de tofste jurken met de trends hierboven voor je uitgezocht

Trend 1: Blouse jurken & Trend 2: Gedrapeerde jurken

1. Blouse jurk met strepen in kleur roze met wit via Vila €49,99
2. Blouse jurk met hartjes in kleur lichtblauw via Steps €89,99
3. Gedrapeerde jurk in kleur koper via Vila €49,99
4. Gedrapeerde jurk in kleur groen via Steps €89,99

Trend 3: Bloemenjurken & Trend 4: Utility jurken

1. Bloemetjes jurk in wit met rood via Vila €89,99
2. Bloemetjes jurk in kleur blauw met wit via Sissy-Boy € 99,99
3. Utility jurk in kleur donkergroen via Vila €39,99
4. Utility jurk in kleur beige via Vila € 49,99

Begin beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *