Beauty Gezicht Make-up

Deze kleur blush past het mooiste bij jouw huidskleur

Maak jij jouw make-up look ook altijd af met een mooie blush, maar heb je het idee dat deze kleur niet helemaal bij je huid past? Dat kan kloppen, vaak doen we maar wat als het om blush gaat. Speciaal voor jou gingen wij op onderzoek uit en bekeken wij welke kleur blush nou het mooiste staat bij de verschillende huidskleuren. Kijk je mee?

Blush staat supermooi wanneer je jouw gezicht net even wat meer kleur wil geven. Of dit nou in het dagelijks leven is of naar een feestje, het is tof. Alleen vaak weten vrouwen niet welke kleur blush hun nou het mooiste staat en daarom pakken ze de eerste de beste. Wij ook tot voor kort. De volgende kleuren staan het mooiste bij jouw huidskleur! 

Lichte huidskleur
Heb jij een echte porseleinen huidskleur? Dan kun je het beste voor een koele lichtroze blush gaan. Vrouwen met een lichte huidskleur hebben vaak een rode ondertoon van de huid. Wanneer je voor een warme kleur blush gaat accentueer je deze ondertoon alleen maar en dat willen we natuurlijk niet! 

Lichte tot medium huidskleur
Heb jij een lichte tot medium huidskleur? Lucky you! De meeste kleuren blush staan jou dan prachtig. Dus het enige wat jij hoeft te doen is te bekijken welke kleur jij het mooiste vindt, want mooi staat het je toch wel!

Medium huidskleur
Een abrikooskleurige blush zal jou supermooi staan en zal je tan mooi laten uitkomen. Deze kleur haalt de kleur in je gezicht mooi op! Lichtere tinten roze kun je beter niet kiezen, deze staan te flets bij jou. 

1. Blush Bobbi Brown kleur ‘Pale Pink’ via Douglas €33,16
2. Blush E.L.F. Cosmetics via Douglas €10,50
3. Blush E.L.F. Cosmetics via Douglas €9,50
4. Blush Estée Lauder kleur ‘Brazen’ via Douglas €45,40
5. Blush MAC kleur ‘Hushed Tone’ via Douglas €25,50

Medium tot donkere huid
Durf jij wel wat aan? Felroze staat te mooi bij jouw huidskleur! Ben jij niet van het extreme? Dan kun je ook voor een iets zachtere perzikroze kleur staan. Bij deze kleur komen jouw wangen heel mooi uit!

Donkere huidskleur
Lucky you! Met een donkere huidskleur kun jij kleuren blush dragen die niemand anders mooi staan. Denk aan feloranje, felroze of rood? Ook een blush met een bruine of gouden ondertoon staat hartstikke mooi bij jouw. Bij andere huidskleuren zouden deze kleuren misschien te heftig staan, maar op jouw gezicht komt het helemaal goed uit. 

1. Blush pallette Douglas via Douglas €14,99
2. Blush MAC kleur ‘Peony Petal’ via Douglas €23,50
3. Blush Too Faced kleur ‘I will always love you’ via Douglas €28,99
4. Blush NYX kleur ‘Crimson’ via Douglas €7,95

Beginbeeld: Shutterstock via Puhhha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *