Beauty Gezicht Make-up

Alles over de nieuwe lente collectie 2020 van MAC Cosmetics

Wat zijn we toch dol op de producten van MAC. Ieder seizoen kijken we dan ook weer uit naar de nieuwe collecties, want wat zal er nu allemaal weer voor iets moois in te vinden zijn? MAC Cosmetics heeft vandaag hun nieuwe lente collectie ‘Petal Power’ gelanceerd en wat zijn de producten weer mooi! Hieronder lees je er alles over. 

Petal Power lente collectie van MAC 
Gezicht
MAC Cosmetics heeft werkelijk weer aan alle producten gedacht. Het eerste product is de prep & prime voor je gezicht, met een heerlijke cherry blossom geur. Zo kan de lente écht beginnen. Voor deze prep & prime betaal je €20,50.  Daarnaast is er een mineralize skinfinish die een mooie glans achterlaat op je huid in de kleur ‘soft candlelit beige’. Hiervoor betaal je €35,50. En het laatste gezichtsproduct is een kwast. Elke MAC lover weet wel dat de kwasten van MAC the bomb zijn, deze split fibre brush dus ook. Je betaalt voor deze kwast, die natuurlijk ook in een lief lentekleurtje is gewikkeld, €38,50. 


Lippen
Voor de lippen zijn er drie mooie lichte lentekleuren in de vorm van een lipstick. Een roze, oranje en een rood teint. Hiervoor betaal je €21,50 per stuk. Natuurlijk heb je ook een goede primer nodig je lippen in de vorm van een doorzichtige prep & prime. Deze kost €21,00. Ben jij niet zo van een lipstick en heb jij liever een gloss op je lippen? Ook daar heeft MAC natuurlijk aan gedacht. Hiervan zijn ook drie lentekleuren te vinden in deze collectie. Denk hierbij aan een perzikachtige kleur, een roze kleur en een lichte ietwat doorzichtige gloss. Hiervoor betaal je €20,50 per stuk. 

Verkooppunten lente collectie MAC
Zin om gelijk te winkelen? Dat snappen we! Je kunt de Petal Power collectie vanaf nu scoren bij de Bijenkorf, Douglas, MAC Cosmetics zelf en andere verkooppunten. En pssst… Bij Douglas heb je nu 25% korting op alles van MAC. Check hieronder nog even de hele collectie, zodat je weet wat je kan shoppen. 

Beeld: MAC Cosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *