Accessoires Fashion

Dit zijn de mooiste én handigste schoenen voor tijdens de feestdagen

We kunnen het echt niet meer ontkennen, de feestdagen komen er weer aan! Je gaat de komende weken niet alleen je familie volop zien, ook ga je lekker eten en drinken met je vrienden én collega’s. We mogen natuurlijk jouw jaarlijkse kerstborrel ook niet vergeten! Op zulke feestjes is het fijn dat je mooie, maar ook handige schoenen draagt. Je hebt natuurlijk geen zin om binnen 5 minuten pijn aan je poezelige pootjes te krijgen, of wel soms? 

Je wil tijdens de kerstdagen, kerstborrels en Oud & Nieuw er niet alleen een beetje leuk uitzien, ook wil je goed kunnen lopen op je schoenen die eventueel ook nog een klein hakje hebben. Als er iets irritant is zijn het wel hakken waardoor je binnen 3 seconden pijn hebt aan je voeten.  De volgende schoenen zien er niet alleen chic de friemel uit, maar zitten ook nog eens goddelijk! 

Sleehak
Wil jij ook eens hakken aan, maar ben jij gewoon niet zo goed op hakken? Probeer dan eens sleehakken! Daarmee slee je voortaan door het leven. Beloofd. We hebben hieronder een aantal pareltjes voor je bij elkaar gezet, waar je heel blij van gaat worden! Alle schoenen met sleehak zijn via About You

1. Call It Spring rosé gouden pump met sleehak via About You €44,90
2. Gabor zwarte pump via About You €79,99
3. Call It Spring zwarte pump met sleehak via About You €44,90

Blokhak
Naast de sleehak is een blokhak ook een geniale hak als je niet zo’n liefhebber bent van hakken. Op zo’n blok sta je veilig en stabiel er hierdoor zal je nooit je enkel verzwikken. Hieronder wat leuke exemplaren via de Bijenkorf voor jou!

1. Gucci Mid-heel pump met Double G detail via de Bijenkorf €595,00
2. Fred De La Bretonière Pump van leer met metallic finish via de Bijenkorf €199,95 
3. Noë Nirma pump met puntneus via de Bijenkorf €139,00

Pump 
Durf je een pump wel aan? Ga dan voor een pump met een niet te hoge hak – in ieder geval als je het wel lang wil volhouden op je feestjes – én ga voor een pump met een heerlijk zacht voetbed, waar jouw voeten zeker blij van worden. Bekijk hieronder mooie pumps van Schuurman Schoenen


                          1. Marco Tozzi donkerblauwe lakpumps via Schuurman Schoenen €49,99
                    2. La Strada gouden pump via Schuurman Schoenen €29,99
                         3. Marco Tozzi pump donkerblauw via Schuurman Schoenen €29,99

Beginbeeld: Shutterstock
Productbeeld: About You, de Bijenkorf en Schuurman Schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *