Trends Vrije tijd Wonen

De volgende woonaccessoires heb je deze winter écht nodig

We kunnen er niet meer omheen. De donkerste maand van het jaar is weer van start gegaan. Hoe snel is 2018 gegaan? Het leek nog wel gisteren toen we lekker op het strand lagen te genieten van de beste zomer ever. Maar helaas, de koude winter gaat over 2,5 week weer van start. Hoogste tijd om ons helemaal winterklaar te maken. Niet alleen wij, maar ook ons huis natuurlijk! 

Gelukkig kun je ieder huis een klein beetje pimpen met leuke woonaccessoires waardoor jouw huis in no time veel warmer aanvoelt terwijl de temperatuur buiten rond het vriespunt schommelt. En duur hoeft deze mini make-over niet te zijn. Je kunt tegenwoordig al voor een paar tientjes jouw (woon)kamer een metamorfose geven. Waar denk jij als eerste aan als je denkt aan woonaccessoires? Kussentjes, warme dekens en kaarsen, toch? Die dingen zijn elke winter weer een regelrechte musthave.

Trendy kleuren
Ook al zijn de accessoires misschien wel hetzelfde gebleven, toch is er deze winter iets anders dan de vorige jaren. De trendkleuren zijn namelijk totaal anders! Deze winter is mosterdgeel helemaal hip. Daarnaast zie je de kleur petrol – ook wel zeegroen – ook steeds vaker in woningen verschijnen. Je mag deze kleuren trouwens ook gewoon combineren! Heerlijk kleurrijk en daarnaast geeft het de nodige warmte. Daarnaast is goud tegenwoordig helemaal niet meer fout. Hoe meer goud, des te beter. Ben jij niet zo van de aanwezige kleuren? Dan kan zachtroze deze winter ook heel goed. Dit is ook heel mooi in combinatie met goud. Kijk hieronder heel wat leuke accessoires voor in je huis van VTWONEN, Sissy-Boy, Home24 en Made

1. à la Velvet Kussen via VTWONEN €59,95  
2. IB Laursen vaas via VTWONEN €26,99
3. anna + nina slang kaartenhouder via VTWONEN €25,46
4. Rivièra Maison opbergbox via VTWONEN €39,95
5. Decoris vaas via VTWONEN €19,99
6. BePureHome waxinelichthouder via VTWonen €4,95

1. Poef Rosita via Home24 €69,99
2. Tafellamp Collet via Made €89,00
3. Plantenstandaard via Sissy-Boy €39,99
4. Magazinehouder via Sissy-Boy €39,99
5. Plantenstandaard via Sissy-Boy €49,99

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *