Food Uitgaan Vriendinnen Vrije tijd

De leukste zaakjes om te ontbijten in Amsterdam

Vroeger at je voordat je de deur uitging nog even snel wat yoghurt of gooide je een boterham in je tas voor onderweg. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen lekker ontbijten buiten de deur. En geef toe: gelijk hebben ze! Ze combineren een meeting met een ontbijt of gaan in het weekend lekker ontbijten bij dat ene leuke zaakje om de hoek. Woon jij in Amsterdam of ga jij binnenkort naar Amsterdam toe en zoek jij nog wat leuke tentjes om te ontbijten? Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. 

Coffee & Coconuts 
C&T is een superleuke tent om te ontbijten. En je raadt het al: alle dingen op de menukaart hebben iets van kokos in het gerecht. Je kunt er heerlijke jonge kokosnoten drinken, maar ook een coconut pancake of een lekkere bak met granola en kokossnippers. Je vindt C&T op Ceintuurbaan 282-284.

Pluk Amsterdam
Wanneer je bij Pluk binnenstapt heb je direct trek. Lekkere fruitbowls, taartjes, broodjes en salades. Wat is er eigenlijk niet? Ook kun je bij Pluk leuke dingen voor in je huis shoppen en reken maar dat je die wil hebben wanneer je ze ziet. Pluk kun je vinden in twee van de 9 straatjes op de adressen: Reestraat 19 en Berenstraat 19. 

Yoghurt Barn 
Ben jij meer van de yoghurt en eet je dit ook graag als ontbijt? Bij Yoghurt Barn maak je je eigen ideale yoghurt. Je kunt hier kiezen uit tientallen verschillende toppings en in de zomer gaat een lekkere froyo (frozen yoghurt) er ook altijd goed in. Je vindt de Yoghurt Barn aan de Eerste van der Helststraat 80.

The Breakfast Club 
Fan van American pancakes en ben je ook dol op omeletten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je hebt verschillende locaties van The Breakfast Club, maar de eerste (én stiekem leukste) kun je vinden aan Bellamyplein achter de foodhallen in Amsterdam-West.

Corner Bakery 
Dol op alles wat met kleurrijk eten te maken heeft? Neem dan snel een kijkje bij Corner Bakery. Je vindt hier namelijk de lekkerste smoothies, donuts, pancakes en lekkere bowls met allemaal gezonde dingen. En nog een leuk weetje: alles is Instagram proof. Zowel het interieur als de gerechten. Je vindt dit leuke tentje in de Johannes Vermeerstraat 40.

Beeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *