Accessoires Fashion Seks & Relaties Trends Trouwen

De perfecte schoenen om te dragen naar een bruiloft

We kunnen er niet meer omheen: the wedding season is weer geopend! Heb jij komende tijd ook wat bruiloften op de planning staan en heb jij hiervoor al wel een outfit in the pocket, maar nog geen mooie schoenen? Hieronder hebben wij heel wat mooie, en comfortabele, schoenen voor je klaarstaan. Kijk je mee? 

Jij wil er op een bruiloft natuurlijk ook uitzien om door een ringetje te halen. Mooie kleurrijke outfits doen het altijd goed, maar welke schoenen kies je daarbij? Je wil graag schoenen met een mooie hak, want dat geeft jouw outfit net dat beetje extra, maar je hebt geen zin om in no time over de grond te kruipen van de pijn aan je voeten. Kortom: het moeten mooie schoenen zijn, met een fijne hak die ook nog een beetje comfortabel aanvoelen aan jouw pootjes. 

Comfortabele én mooie schoenen
Hieronder hebben we een heel stel mooie schoenen voor je opgezocht. Ze zitten niet alleen lekker – ja je kunt hier zo heel wat uurtjes op dansen, ook hebben ze nog een leuke prijs. Zo hoef je niet té diep in je buidel te tasten voor de zoveelste trouwerij in je vriendenkring. Kijk en shop snel mee! 

1. Sandalen met blokhak van Pimkie via Asos.com €26,99
2. Grijze schoenen met blokhak van RAID via Asos.com €41,99
3. Hak met striklinten in kleur zachtroze van ASOS DESIGN via Asos.com €41,99
4. Sandalen met blokhak in kleur zilver van ASOS DESIGN via Asos.com €34,99
5. Plateausandalen met hak in kleur warmroze van ASOS DESIGN via Asos.com €55,99
6. Sleehakken in kleur rood van ASOS DESIGN via Asos.com €48,99

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *